Wednesday, December 16, 2015


Fodypningsoppgave
I pfo en har vi fått en fordypnings oppgave. I denne oppgaven kunne vi velge mellom å fordype oss innenfor en rekke ting i media. Lyd, foto, film eller grafisk design. Jeg valgte først grafisk design og bestemte meg for å lage en filmplakat og et bok omslag. Dette viste seg å være mye vanskeligere enn det jeg hadde trodd. Dette førte da til at jeg byttet tema til lyd hvor jeg skulle lage en mashup. Dette var kanskje ikke det lureste jeg kunne ha gjort siden det var utrolig vanskelig å få satt sammen lydklippene til noe som hørtes bra ut. jeg fikk ikke helt til å sette sammen klippene sånn at det ble en bra mashup men jeg har prøvd det jeg kunne med de ferdighetene jeg lærte meg mens jeg jobbet med oppgaven. Angrer nå litt på at jeg ikke tok film eller foto siden det hadde vært mye enklere og jeg hadde kanskje lært meg noe lytt eller forbedret meg. Jeg ble ikke helt fornøyd med det jeg gjorde men jeg jar lært mer av dette enn jeg hadde trodd. Det var en ok oppgave selv om den kanskje var litt for åpen.
Bilderesultat for sound





Wednesday, October 28, 2015

Print og Trykk


















Kvernberget trykk og print er en bedrift som befinner seg på Kvernberget i Kristiansund. De produserer trykk t Shorter og andre fototjenester. Øyvind Giske tok oss imot oss da vi kom. det hadde oppstått en misforståelse som gjorde at vi kom en uke for tidlig. heldig vis fikk vi en fin omvisning av det som befant seg på lokalet.


          

Det var et lærerikt besøk hvor vi lærte mye. Det kan fort hende at noen av oss kommer til å få en jobb i samme bransje i framtiden så det var fint å se hvordan de holder på der. Til slutt tok vi et gruppebilde i studioet. fotografen var  Anne Berit Ersnes