Wednesday, January 27, 2016

I dagens PFO time ble vi introdusert til Adobe ilustratior. Vi fikk forskjellige oppgaver fra denne nettsiden: http://stud.hsh.no/home/129342/index.html. Vi lærte hva de forskjellige knappene vi kunne bruke gjorde å lagde forskjellige figurer ut ifra oppgaven vi fikk.

Her der de produktene jeg fikk ut fra denne oppgaven







Dette var en veldig morsom oppgave som gjorde at jeg lærte mer om Ilustrator som jeg ikke viste fra før av. Vi kan godt få flere sånne oppgave i framtiden siden vi lærer av dem og de er ikke så alt for vanskelige





Wednesday, January 6, 2016



Reportasje oppgave

I dagens PFO time fikk vi en oppgave hvor vi skulle ta bilder ti en artikkel i tidens kravs nettavis. Vi startet med å finne hvilken artikkel vi skulle fokusere på. Vi valgte da artikkelen om at et hus hadde brent ned på Frei. Siden Erlend hadde bil kjørte jeg ,han, Charlotte og Tina ut dit for å ta bildene.





Vi ente opp med disse bildene etter at Erlend redigerte dem i Photoshop.

Vi valgte å ta denne artikkelen fordi vi lurte på hvordan det så ut etter brannen der på Frei siden bildet på TK bare viser huset akkurat da det brenner. Du får en bedre ide på hva som faktisk skjedde der når du ser alt i lys.