Thursday, February 18, 2016


Jeg ble ferdig med oppgaven i dagens pro time. Jeg hadde lagt en logo til den lokale presten på Tingvoll. Jeg har fått respons fra henne og hun var veldig gla med resultatet jeg produserte. Logoen skal senere bli brukt til hettegensere som ungdoms ledere i menigheten skal bruke. Jeg ble veldig fornøyd med produktet mitt og det hjalp meg med å bli bedre i Ilustrator. Etter dette har jeg blitt bedre med pen tool og har begynt å skjønne hvordan Ilustrator virker.



Wednesday, February 10, 2016


Vi har fått en stor oppgave på som vi skal utføre på to uker. I dag jobbet vi med den på skolen og føler at jeg har kommet meg en god vei. Vi skal lage en logo til et firma som vi velger selv. I tillegg til oppgaven ble jeg spurt av den lokale presten på Tingvoll om å lage en logo. Arbeidsgiveren min hadde lyst til å ha en logo til det ungdommen i menigheten og en logo som kunne komme på gensere senere. Jeg fikk beskjed av arbeidsgiveren om at hun ville ha med en playboy kanin med snipp for å gjøre logoen litt mer leken. Jeg ble nesten ferdig i dag men jeg tenger bare å få tak i kaninen som arbeidsgiveren må gi meg før jeg kan bli ferdig.


Dette er min logo så langt og håper å få den ferdig før neste onsdag.

Wednesday, February 3, 2016

Vi fikk en oppgave i dagens pfo time hvor vi skulle kopiere et bilde å lage det samme inn i ilustrator. Jeg valgte ticket to Canada og lagde den så lik som mulig jeg får den til originalen.






Dette var vanskelig siden det virket som om at illustrator ikke ville gjøre sånn som jeg ville. Ikke alle formene ble like og selvfølgelig ble den ikke helt lik. Men utafra at jeg bare har prøvd illustrator en gang før ble jeg ganske fornøyd med det endelige produktet.