Friday, September 16, 2016

16.09.16


I dag fikk jeg ikke jort så mye siden jeg måtte vente på at studioet skulle bli ledig. Når det var ledig fikk jeg tatt bilder av Vanessa som modell. Jeg fikk ikke gjort noe med bildene før jeg måtte dra hjem. I stedet fikk jeg hjelp av ole slik at jeg kunne skjønne noe i premier som jeg ikke helt forsto før.

Sunday, September 11, 2016

Fordypnings prosjekt i pfo

Fordypnings prosjekt i pfo 


Jeg har trengte først at jeg skulle lage en time lapse av Kristiansund. Dette trengte jeg kom til å bli litt kjedelig så jeg prøvde å finne noe annet. Jeg gikk inn på youtube og søkte på Photoshop. Der fant jeg forskjellige ideer om hva jeg ville gjøre. Etter å ha sett noen av videoene valgte jeg og bruke denne som grunn i prosjektet mitt:


Her skal jeg prøve å lage et bilde om til en tegneseriefigur ved hjelp av pen toolen i enten illustrator eller Photoshop. Jeg planlegger å lage en bakgrunn i tillegg til ansiktet. Bildet skal være av enten meg eller en av vennene mine. Jeg skal prøve å ta bildet i studio hvis jeg får det til.


Jeg planlegger også å lage fire figurer i forskjellige farger å legge dem samme i et bilde, slik som vist i bildet over. Når jeg gjør det slik må jeg passe på fargekombinasjoner og kontraster.

Mine kompetansemål:
  • Btforske og bruke ulike former for fortellerteknikk og dramaturgi i egne bildefortellinger
  • Bruke og drøfte tidligere tiders uttrykk som inspirasjonskilde for egne bildeuttrykk
  • Anvende fagterminologi i dokumentasjon og vurdering av bilder